Health stories

Välborgsmässoafton

maj 2, 2015

Valborgsmässoafton valborgsblommor brasa valborgsbrasa

Jammen igår jag gjorde väl inte så många knop. Förutom promenaden till och från kylskåpet stup i kvarten. Valborg vart väldigt lyckat, god mat och trevligt sällskap. Jag misstänker att min förkärlek till denna dag är just det att ingen egentligen byggt upp någon förväntan på dagen, det är varken som Ny år eller midsommar – som tenderar att hypas och planeras månader i förväg vilket i sig egentligen bara är ett recept på besvikelse. Men inte Valborg. Att vi sedan drack till strax innan 3 var väl mindre smart och återigen ser jag många nyktra helger framför mig.

grillning flappstek

Givetvis hittade vi pappa vid grillen, och tjejerna runt bålen. Flappstek, en stor favorit. Serverat med linssallad, stekt sparris och en avokadosallad. Så gott så gott. Till det dracks det mousserande, i mängder. 

Gårdagen spenderades således i soffläge, med min Lohilo glass som jag proaktivt hade inhandlat dagen innan. Och förberett matlådor hade jag gjort också, så så långt höll jag mig till det dagliga dagsintaget. Tills dess att mitt sushicravande satt in och en 14 bitars sushi trycktes. Därefter spårade det ur med både choklad och bars och så vidare. 

Ungefär 8 avsnitt Robinson plöjdes även igenom, ja men ni hör hur hög aktivitetsnivån under gårdagen var ja. Imorse började vi därför dagen med en morgonpromenad och nu väntas ett ryggpass med coachen.

Imorgon blir det Tyngre Classic så helgen börjar se ganska ljus ut ändå.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply