Health stories

Viva la France

juni 27, 2015

IMG_4117 IMG_4118

Packningen är nu packad. Nio timmar innan avfärd, det är bra. För att vara mig. För ironiskt nog, jag som gillar att planera, så får jag en stark ångest när det kommer till packning. Det kanske är det här med att skapa oordning i min garderob? Haha jaja, jag klarade av det. I alla fall. 

Storytel är köpt för en månad framöver och två nya deckare ligger på offlinelistan. Så, bring it on semester.

Dagen har annars varit en exemplarisk dag. Sommardag. Som började på katthemmet med min fina vän som resesällskap ut till Fisksätra katthem, där vi även hämtade Ludde sist.

IMG_4123

Säg hej till Felix, som flyttar hem till oss tillsammans med sin bror Alex när vi kommit hem från Frankrike. Ångesten att Ludde ska känna sig ersatt har slagit mig några gånger, men jag är just nu tillfälligt kattlös mot min vilja och med det fina kortet på honom bredvid vår säng så är han faktiskt ständigt närvarande. Så nu har vi två busiga pojkar som väntar när vi kommer hem. Än så länge ser jag dock ingen skillnad på dem… eller de andra svarta katterna på katthemmet så personalen fick ständigt påpeka att jag satt och klappa fel katt. 

Sedan blev det lunch och någon soltimme, efter att vi upptäckt en liten, liten solkant av mitt linne. Här kunde vi få färg insåg vi, och svirade snabbt om till bikini. Därefter, något soldåsig, blev det ett ryggpass på gymmet. Och nu är jag mer än redo för två veckor i Frankrike.

Uppdatering och bilder kommer att komma, om än något mer sällan. Men pappa har utlovat Wifi i huset vi hyrt. Så till nästa gång, må gott :D

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply