Uncategorized

Whatever’s good for your soul. Stay there

augusti 4, 2015

Kvällsfotografering

Solnedgång Solkväll

Det går inte med ord att beskriva det lugn som sköljer över mig när jag ensam beger mig ut med endast min kamera som sällskap. Det var när vi i söndags begav oss hemåt efter söndagsmiddagen som jag upptäckte att den stora gräsplätten intill mamma & pappas hus lämnats orörd över sommaren. Den annars så gröna mattan var nu ett stort fält av överbeväxta strån, hem till både knott och insekter.

Som alla tycktes bygga bo i mina skor.

Bakom de stora trädklungorna gick solen sakta ner och lämnade efter sig ett gyllene hav som endast de sista soltrålarna kan ge. Där ville jag vara. Så det var precis dit jag åkte igår, för att se solen gå ner. 

Bohemisk

En känsla av att sommaren faktiskt infunnit sig uppstodEn del i projektet att lära mig varva ner har varit att allt oftare ta med mig kameran ut i naturen, kommer inte lugnet till dig. Får du själv söka upp det. I kombination med färre punkter på att göra listan och att låta saker ta sin tid har pulsen gått ner och jag känner mig inte alltid uppe i varv. Och som den allt eller inget person jag nu är, har jag nu blivit lite smått avdankad. Men om det är vad som krävs för att jag inte ska dö 25 år gammal i en hjärtinfarkt så är det så det får vara.

Whatever’s good for your soul. Stay there

sommarkvällregnbågefotokväll

Bilden med regnbågen tog jag häromkvällen när sommarvädret visade den sida vi fått se allt för ofta. Det schizofreniska pendlat mellan sol och regn. Men mest regn, dåra. Så där stod jag, ensam ute på gatan med en kamera som inte fick bli blöt och ett paraply som ville blåsa bort. Men ändå med det där lugnet. 

Ikväll fortsätter vi i sommarens tecken och tar med vår bärbara grill upp till Broberget för middag och ett glas mousserande, idag har vi varit tillsammans i 4 år. Jag och mannen min, och det förtjänar en skål :)

Imorn kommer recept på en himlans god och enkel falafelsallad upp så stay tuned.

Men till dess, passa på att fånga solens strålar medan de faktiskt är där.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply