Life stories

Winnerbäck

juni 30, 2016

Så sommarens hittills somrigaste kväll var förmodligen gårdagen dåra. Winnerbäck på Skansen med några glas rosé i kroppen, det sistnämnda har förövrigt tyckts ske lite för ofta denna sommar men det är det helt klart värt!

Processed with VSCO with a5 preset

Vi började kvällen på Diplomat där jag och mamma fick sällskap av både min syrra och andra hälft. Efter råbiff, vin och en kopp kaffe (efter att jag och mamma fick höra att Winnerbäck inte började spela förrän kl 21 haha?!) så promenerade vi bort till Skansen. Det var på tok för länge sedan jag var på Skansen, men å andra sidan misstänker jag också att jag målat upp en drömmigare bild av de besöken än vad de faktiskt är. Vad jag minns vet jag inte om jag någonsin såg något annat djur än typ älgen? Och getterna man fick klappa på mini-skansen.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Efter att först ha påpekat för snattarna framför oss att ciderflaskan som trillat ner i tjejens väska förmodligen inte skulle betala sig själv där hahahaha så fick vi våran öl och vin och fick sedan snällt stå i alkohol-hagen-för-berusade-individer och se konserten härifrån. Korta som vi är placerade vi oss strategiskt i gången och hade därmed full sikt. Bortsett från kameramannen som ni ser står rakt framför Winnerbäck himself. Efter några låtar blev jag sugen på att gå och kasta lite boll och vi begav oss till Grönan för femkamp, som visst hade stängt medan vi avnjöt sommarkvällen.

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Istället satte vi oss på ABBA museets uteservering och tog ett sista glas vin, medan Fyrverkerierna smällde precis framför oss. Magisk sommarkväll helt enkelt.

Nu laddar vi om för gymmet och ett axelpass och ikväll ska det mysas rejält här hemma innan mannen lämnar mig en hel vecka åt mitt ensamma puppande över att jag själv inte stiger ombord på flygplanet på lördag morgon…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply